• التسميات:
  • بسم الله الرحمن الرحيم


    السلام عليكم ورحمة الله



    نصف كيلو سبيط شرائح







    التتبيلة
    ====

    بصلة صغيرة
    5 فصوص ثوم
    ملح وفلفل حسب الرغبة
    كمون
    كوب دقيق
    كوب ماء بارد
    بيضة
    عصير ليمون 
    ملعقتين كبيرتين زيت
    ملعقة كبيرة بيكنج بودر

    الطريقة
    =====



    تخلط مقادير التتبيلة وتنقع فيها شرائح السبيط أربع ساعات على الأقل، ويمكن مد الفترة إلى ليلة كاملة.





     يتم تصفية الشرائح من التتبيلة، ونخلط دقيق مع بقسماط مع التقليب، ونحاول تقليل كم الدقيق من على السبيط ونحمره فى زيت غزير.





    ضع تعليقك

    5 التعليقات:

    ولاء يقول...

    أنا لم أعرف ماهو السبيط ؟؟بس شكلها مشهية على الصبح يم يم .

    إجازتي4 يقول...

    يعطيك العافية ..

    بس أيش هو السبيط؟؟ وين ألاقيه

    شكلها لذيذة ..

    همسات يقول...

    ههههههههه اهلا يا لوءة اهلا يا نسائم الورد السبيك هو حبار البحر وموجود فى محلات بيع الاسماك

    ريما يقول...

    تسلم ايدك شكلها شهى ..بالمناسبه لاول مره اسمع بالسبيط وعرفته الان منك ..
    تسلميلى ياعمرى

    همسات يقول...

    ربنا يخليكى يا غادة هو فعلا مش منتشر اوى بس طعمة جميل وخفيف فى الهضم يا ريت تجربية

    إرسال تعليق

    السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
    مشاركتك عزيزي القارئ تشجعنى وتحثنى علي مواصلة الكتابة

    أشهـر مـواضيـعي ..~